Wat zijn de bouwstenen?

Lichaamsgerichte benadering verbindt het denken en het voelen om de verandering in zijn en haar totaliteit te grondvesten. Lonneke Albers is Psycholoog NIP en gespecialiseerd in de lichaamsgerichte benadering. Dit is van toepassing bij individuele- en relatietherapie. Klik hieronder op de links voor details.

Wat is wijsheid? Het is wijs om een beetje minder te treuren om het verleden, een beetje minder te hopen op de toekomst en een beetje meer lief te hebben in het heden. Seneca
 

 

Wanneer praten alleen niet voldoende is. Is het leven niet meer dan alleen functioneel bestaan? Hoe kan ik uniek zijn en me tegelijk verbonden voelen met anderen? Deze en andere existientiële vragen waar we allemaal mee worstelen, worden tegen het licht gehouden. Keuzemogelijkheden en een verbreding van gevoelservaringen worden aangeboden.

"Ik zat helemaal vast in mijn lichaam, werken ging niet meer, de sessies met Lonneke hebben me goed gedaan. Ik voel me herboren, mijn leven zit in een opwaartse spiraal"

Aanraken doet meer dan duizend woorden

Naast leren samen open te communiceren i.p.v elkaar pijn te doen of elkaar te beschermen tegen pijnlijke gevoelens, zijn oefeningen een welkome doorbreking van patronen.

'Zonder Lonneke zouden we van een mug een olifant hebben gemaakt. Hiervan heb ik geleerd dat we voor een nieuwe uitdaging staan om het evenwicht te vinden en elkaar de ruimte te geven die we nodig hebben om onze ontwikkeling door te laten gaan. Een ziel geneest zichzelf, als deze daar de ruimte voor heeft. Die ruimte moeten we elkaar leren bieden'. H

Wat zijn de kosten?

Zowel de individuele als de relatie sessies duren ± een uur en bedraagt  € 80,= (incl.btw). Een kennismaking kan op korte termijn en is voor de helft van de kosten. Dit prijsbeleid is zo gesteld zonder tussenkomst van vergoeding van de zorgverzekeraar. Er geldt geen wachtlijst. Afspraken kunnen zowel overdag als 'savonds, zelfs mogelijk in het weekend, plaatsvinden.