Vastgelopen in een vicieuze cirkel? We zullen het in perspectief plaatsen. Lichaamsgerichte benaderingen (mindfulness, focussing, haptotherapie etc),
 bieden een verdiepingslaag naast de psychologisch know-how. Het hart weet wat het oog niet kan zien (Antoine de Saint-Exupery)

Het bespreekbaar, beleefbaar en voelbaar maken van spanningspatronen geeft de mogelijkheid de patronen op te heffen. In de beweging van een opwaartse spiraal komt er lichamelijke, emotionele en mentale vrijheid. 

Welk beelden heb je van jezelf? Welke vormen heb je aangenomen? Ben je een gevoel dat zich in je lichaam voordoet? Ben je datgene wat een ander over je heeft gezegd, of juist het rebelse tegendeel daarvan?

Laten we onderzoeken hoe je los kan komen van oude patronen om de rijkdom, van wat er zowel binnen in jou als in de ontmoeting met je omgeving ontstaat,  te ervaren. 

Loyaal aan eigen kennis, hart en ziel voer ik al meer dan tien jaar een eigen praktijk. Ik zie de mens als geheel van gedachten, gevoelens, gedragingen en bezieling. De ontwikkelingen in zowel mijn eigen leven als in de menswetenschappen vertaal ik met veel plezier en bevlogenheid naar het hier-en-nu.


Het vervolmaken van het eigen karakter zie ik als streven op kleine en grote schaal. Naast het beoefenen van yoga, kung-fu en de kunsten van het partner-en ouderschap, zet ik me in voor de integratie van lichaamsgerichte heelmethoden in de psychologie.